Güncel

​Urfa’da bir Lokantanın yaptığı duman tüm mahalleyi rahatsız ediyor

Düğün salonunun lokantasından çıkan duman, araçların önünü göremeyecek seviyeye kadar getirdi. Mahalleli şikayetçi olurken, lokanta yetkilileri vurdum duymazca hem çevreyi kirletmeye hem de araçları kazaya sebebiyet vermeye devam ediyor.

Düğün salonunun lokantasından çıkan duman, araçların önünü göremeyecek seviyeye kadar getirdi. Mahalleli şikayetçi olurken, lokanta yetkilileri vurdum duymazca hem çevreyi kirletmeye hem de araçları kazaya sebebiyet vermeye devam ediyor. Etraftaki binaların içine kadar giren dumandan şikayetçi olan apartman sakinleri, karanlık çökmesi ile evimizin her yeri duman altında kaldığını ne kadar şikayet etsek de hiç bir şekilde önlem almadıklarını belirtti.

Elde edilen bilgilere göre , Şanlıurfa Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Şen evler mahallesi kavşağında düğün salonunun lokantasından her akşam saati çıkan dumandan rahatsız olan mahalle sakinleri artık yeter dediği boyutlara geldi. Şikayetçi olmalarına rağmen halen bir önlem almadıkları gibi vurdum duymazca daha fazla duman ile insanları rahatsız ediyor. Etraftaki trafiği ise kaç sefer tehlikeye attığını, araçların önünü görmediğini söyleyen mahalleli, artık bu vurdum duymazlığı bitmesini lokantanın gerekli önlemleri alması için çağrıda bulundu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu