Kültür

Hollanda Merkezli Bir Yardım Kuruluşu Van’da Fakirleri Sevindirdi

Hollanda merkezli IHO Ebrar adlı bir yardım derneği van rahmet eli gıda bankası derneği aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine elini uzattı

Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği aracılığıyla muhtaç ailelere soba ve battaniye yardımında bulundu.

Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetlerinde bulunan İHO EBRAR, Türkiye’de de mağdur ve fakir ailelere çeşitli yardımlarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği gönüllerinden Okan Kırbaç, IHO EBRAR’ın sık sık Van’da yardım faaliyetlerinde bulunduğunu belirterek, “Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Van’da muhtaç ailelere yönelik 20 aileye battaniye ve soba yardımında bulundu. Bizler de Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği olarak İHO EBRAR’ın Van’daki yardım faaliyetlerine aracı olduk.” diye konuştu. 

Yardımları alan muhtaç aileler, bu kış aylarında da kendilerini unutmayan hayırseverler ve yardım kuruluşlarına dua edip, teşekkür etti.

Editör: Mehmet YAKAN

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu