Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi yapan ve yeni teknik direktörü Igor Tudor ile sil baştan olarak tekrardan başlayan Galatasaray, Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’a konuk oldu. Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak eşitlik sağlanmış oldu. PERDEYİ PODOLSKİ AÇTI
Maçta fırtına gibi esen ve atak üstüne atak yapan Galatasaray, aradığı golü 23. cü dakikada Podolski’nin ayağından buldu. Maçın ilk yarısı 1-0 olarak Galatasaray lehine neticelendi.
ÖZGÜR ÇEK MÜTHİŞ BİTİRDİ
Maçın ikinci yarısı ise bambaşka olarak başladı. Taraftarın desteğini arkasına alan Rizespor, peş peşe yapmış olduğu ataklarla Muslera’yı oldukça rahatsız yaptı. 75. ci dakikada kazanılan serbest bir vuruşla topun başına gelen Özgür Çek, yapmış olduğu müthiş bir vuruşla Muslera’yı mağlup etti ve skor da eşitlik sağlandı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 olarak neticelendi.
Bu skordan sonra Galatasaray puanını 40’a çıkarırken, Çaykur Rizespor ise 21 puana yükseldi.
EDİTÖR: Kadir Kurtay