Samsun’da eski nişanlısı tarafından öldürülen 35 yaşında Emine Çatal, tabutun üzerine gelin duvağı örtülüp gözyaşlarıyla ebedi yolculuğuna gönderildi. Samsun’un İlk adım İlçesinde olan Kadife kale Mahallesinde dün meydana gelen olayda 7 ay evvel evlenmekten vazgeçtiğini söyleyip nişanı bozan Emine Çatal telefonla arayan eski nişanlısı 37 yaşındaki Nihat Güney, konuşmak istediğini söyledi.
Emine Çatalın kaldığı babasının evine giden Nihat Güney, eski nişanlısıyla tartıştı..
İLK ÖNCE ESKİ NİŞANLISINI DAHA SONRA İSE KENDİNİ VURDU
Tartışmanın büyümesi üzerine Nihat Güney, üzerinde olan tabancayla ilk önce Emine Çatalın kafasına, sonra da kendi kafasına ateş edip yaşamlarını yitirdi. Günay, olay yerinde Çatal ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
TABUTUNA GELİN DUVAĞI ÖRTÜLDÜ
Emine Çatalın cansız bedeni Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak ilk evvel baba ocağına getirildi. Burada yakınlarından helallik alanıp dua yapıldı . Daha sonra cenazesi Kara samsun Merkez Camisi’ne getirildi. Tabutunda gelin duvağı örtülen Emine Çatalın babası İsmet ve annesi Ayşe Çatal taziyeleri kabul ederek gözyaşı döktü. Emine Çatalın cenazesi, öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazından sonra Kalkanca Mezarlığında toprağa verildi.
EDİTÖR: Kadir Kurtay